Nagelstudio Marina

Uw handen zijn uw visitekaartje

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Coronavirus

Geplaatst op 26 april, 2020 om 6:30 Comments reacties (1)

Helaas, op 16 maart 2020 moeten besluiten de salon te sluiten ivm het Coronavirus...Tijd om te verven, schoonmaken, nieuwe vitrinekast kopen voor mijn verkoop producten te etaleren. Ook wel eens lekker...alhoewel de reden waarom niet tof is.

Wat een narigheid, de 1,5 meter maatschappij. Mensen worden kriegelig, teveel zieken en sterfgevallen, wat een vreselijke tijd! En wat ook erg is en een vreselijke bijkomstigheid: het eenzaamheidsvirus. Vooral de ouderen die nog maar alleen zijn, n...

Lees de volledige post »

Lente 2020

Geplaatst op 8 maart, 2020 om 8:40 Comments reacties (0)
Daar zijn we weer met een update. De salon loopt uitstekend. Drukte alom en veel tevreden en trouwe klantjes. Omdat ik zelf fan ben van het "wonderpotje" bijenwas Tender Care van Oriflame, ben ik gaan denken over de producten en om ze zelf te kunnen bestellen als distributeur. Dit heb ik gedaan, en wát een leuke mooie en fijne producten hebben ze daar!!! Leuk om bij te verkopen. Ik word er alleen een beetje hebberig van... Mensen ontvangen elke dag een berichtje over een leuke aanbieding al... Lees de volledige post »

lente 2019

Geplaatst op 25 april, 2019 om 15:50 Comments reacties (0)
Een paar weken geleden op de beauty trade beurs in Utrecht geweest met mijn dochter! Wat een leerzame gezellige en interessante beurs is dat. Heb een paar leuke workshops gevolgd en heb me verdiept in het stempeltechniek nailart. Heb hiervoor ook alles aangeschaft om jullie een leuke print te geven op één of meerdere nagels. Heb het inmiddels in de praktijk uitgevoerd en het werkt fantastisch. Heb ook de Orly / BC Nails stand bezocht, mijn groothandel waar ik tegenwoordig mijn producten beste... Lees de volledige post »

Kerst 2018

Geplaatst op 4 december, 2018 om 15:35 Comments reacties (2)
De kerstcountdown is weer begonnen en ik zit de week voor kerstmis al helemaal vol... Zo fijn dat jullie vaste klanten al van te voren jullie afspraak hebben vastgezet, dit is voor jullie prettig, en voor mij ook! Het zou kunnen dat de behandelingen een paar minuutjes uitlopen in verband met een kerstglitter of iets dergelijks, maar ik probeer iedereen evenveel aandacht te geven, dus hiervoor graag jullie begrip. Uiteraard ligt er voor elke vaste klant weer een kleine kerstattentie klaa... Lees de volledige post »

Wat een jaar!!!

Geplaatst op 26 augustus, 2018 om 14:40 Comments reacties (1)
En zo zitten we alweer in eind augustus van dit jaar... Wat heb ik het heerlijk druk, en wat een leuke nieuwe dingen, kleuren en klanten zijn er voorbij gekomen! Van de zomer, na mijn heerlijke vakantie op Kos, heb ik bij Ashley van AM Nailacademy weer leuke en leerzame workshops gevolgd. Gelijk weer nieuwe spulletjes meegenomen ook natuurlijk! Samenwerking aangegaan met de HoekscheWaardpas, een geweldig initiatief van twee jongeheren die de ondernemers en verenigingen hier willen stimuleren... Lees de volledige post »

Nieuw in de salon

Geplaatst op 11 januari, 2018 om 10:45 Comments reacties (2)
Vanaf januari 2018 hebben we de Orly Breathable nagellakserie. 18 superkleuren of een mooie glanzende doorzichtige lak, met toegevoegde arganolie en vitamine B5 en C. Het geeft de nagels een oppepper en het fijne ervan is dat deze lak geen base- of topcoat nodig heeft, dus lekker snel klaar. Ook kan u het zelf weer verwijderen met nagellakremover. In januari en februari betaalt u hiervoor incl een kleine manicure maar 15 euro in plaats van de gewone prijs 17,95 euro!!!

Vrijdag overdag open!!!

Geplaatst op 10 oktober, 2017 om 10:35 Comments reacties (0)
Vanaf heden is het zover! De salon is ook open op de vrijdag overdag! Zodoende hoef ik geen klantenstop in te voeren, maar kunnen er nog steeds nieuwe mensen de mooie Orly kleuren gellak komen proberen onder het genot van een lekker vers bakje koffie of thee...

workshop en update...

Geplaatst op 18 februari, 2017 om 7:25 Comments reacties (0)
Alweer volop in het nieuwe jaar en lekker bezig mag ik wel zeggen... De workshop natural nails gedaan, en weer veel geleerd. In de praktijk heb ik het ook al meerdere malen mogen doen en alle klantjes waren enthousiast! De natural nails van BC blijft lang zitten en is prachtig van kleur en glans. Ook heb ik zes mooie nieuwe kleuren van HN nails gellak met een bijzondere samenstelling! Hierin zit iets van metaal en wanneer er met een magneetpen overheen gegaan wordt, krijgen we een fantasti... Lees de volledige post »

Update

Geplaatst op 18 december, 2016 om 6:25 Comments reacties (0)
Hier zo aan het einde van het nieuwe jaar nog even bijkletsen. Een hele lange tijd heb ik getwijfeld of ik dit allemaal wel moest gaan doen. Een complete opleiding, modellen zoeken om mee te nemen, salon inrichten en flyers en visitekaartjes verspreiden om nieuwe klanten te werven. Maar wat ben ik blij en trots dat ik het gedaan heb! Natuurlijk is elke start heel moeilijk. Soms heb je het idee dat het maar niet van de grond komt... Maar zo langzaamaan zie je het toch groeien, leuke, lieve ... Lees de volledige post »

Nieuwe werktafel

Geplaatst op 20 augustus, 2016 om 5:50 Comments reacties (0)
Zo trots op de nieuwe grotere, mooiere superhandige werktafel, gemaakt door mijn eigen Handyman... Foto's te bewonderen op de fotogalerij onder "nagelsalon"...

Rss_feed