top of page

U kunt bij mij terecht voor:

* Acryl kunstnagels met of zonder verlenging. De nagel wordt als het ware verstevigd dmv de acryl, hij breekt zelden nog af, je kan er zowat alles mee doen, en je kan er desgewenst elk kleurtje lak op aanbrengen als je zou willen. Standaard lak ik de nagel af met een sublieme glanzende topcoat.

Desgewenst is een witte of glitter French te realiseren. De verlenging van de natuurlijke nagel wordt geplaatst door middel van tips of sjablonen.. Acrylnagels blijven drie tot vier weken mooi. Daarna is een nabehandeling gewenst. Hierbij wordt 90% van de acryl weggehaald, de nagel weer in model gevijld, de nagelriemen teruggeduwd en verzorgd, en alles weer opnieuw aangebracht. Ik werk met het merk BC Nails. Wanneer een kleur gewenst is, lak ik de acrylnagels af met gellak.

* Gelfx nagels van het merk Orly of Pink... Gellak is een verzorgende en verhardende nagellak die uitgehard wordt onder de UV lamp. Er kan gekozen worden uit vele kleurtjes van de laatste trends en wordt afgelakt met een prachtige glanzende topcoat. Tevens is een French of nail art mogelijk. Gelfx blijft twee tot drie weken mooi. De gellak van Orly zorgt voor een optimale verzorging van uw natuurlijke nagels omdat deze gellak voorzien is van vitaminen en verzorgende bestanddelen. Ook een versteviging en/of verlenging is hierbij mogelijk.

* Voor bruidjes, en andere feestelijke gelegenheden zijn er legio mogelijkheden. Ik adviseer tijdig een afspraak hiervoor vast te zetten en evt. een voorgesprek of proefnagel(s) te laten realiseren. De prijs hiervan is afhankelijk van de tijd en producten die hiermee gemoeid zijn, dus in overleg vooraf af te spreken.

* Een manicure is ook één van de mogelijkheden in mijn nagelstudio. Hierbij gebruik ik producten van Orly. De korte manicure (30 minuten) bestaat uit het in model vijlen van de nagels, het verzorgen en terugduwen van de nagelriemen, en deze indien nodig knippen. Uw nagels worden gelakt met één van de modieuze kleuren van Orly breathable nagellak. Neemt u een langere manicure (45 minuten) mag u ook nog eens genieten van een verzorgende handscrub en masker. Ook voor mannen is de manicure prettig. U wilt tenslotte toch ook verzorgde handen en nagels?

* Sinds januari 2018 verwelkomen we de Breathable nagellak. Deze is uitstekend te gebruiken na de manicure, of gewoon tussendoor. Geen base- of topcoat is nodig, en het geeft uw nagels een boost door de toegevoegde arganolie en vitamines B5 en C...

* Sinds 2019 is er ook de mogelijkheid uw nagels te laten verstevigen en/of verlengen met Orly Builder. Het wordt nét zo hard als acryl en er kan ook weer één van de spetterende kleuren van Orly Gellak overheen. Goed voor zéker 3 weken mooie nagels.

* Sinds 2020 heb ik er een merk gellak bij: Pink gellak. Deze heeft schitterende kleuren, is fijn om op te brengen door de bredere kwast en blijft 2 tot 3 weken prachtig mooi...

Meisje in gele trui
bottom of page