HET CORONAVIRUS

Beste klanten,

Vandaag, 16 maart, heb ik het moeilijke maar onvermijdelijke besluit moeten nemen om door het Coronavirus mijn nagelsalon te sluiten tot nadere datum, maar zeker tot eind maart..

Vanmiddag heb ik met het RIVM gebeld en kreeg het strikte advies mijn salonwerkzaamheden tijdelijk stop te zetten.

Ik voel mij verplicht hieraan te voldoen en mijn verantwoordelijkheden te nemen.

Dit wel met pijn in mijn hart...

Laten we hopen met ons allen dat we er allemaal gezond doorkomen en spoedig weer alles op te kunnen pakken.

26 april 2020

En het duurt nog even voort. Verleden week hebben we met ons allen van Mark te horen gekregen dat we nog even de riem strak moeten houden. De regels worden nog niet versoepeld... Maar beter dat het wat langer duurt en dat we daarna weer gewoon ons leven weer kunnen oppakken, dan dat dit met pieken en dalen steeds weer terugkomt.

De salon is er klaar voor! We hebben een plexiglas raam boven de werktafel opgehangen. Natuurlijk mondkapjes en desinfectie voor de materialen en meubels én voor de handen, handschoenen voor mij, maar dat waren jullie al van mij gewend.

Laten we hopen dat het geen maanden meer duurt, maar dat het nog enkele weekjes wordt... Natuurlijk mis ik de verdiensten, de werkzaamheden, maar meest van alles mis ik jullie vaste klantjes. De gezellige, luchtige, maar ook de ontroerende en persoonlijke gesprekken aan de werktafel. Na al die jaren hebben we toch een band opgebouwd...

I'll keep you posted... Stay home, stay safe...

Medio mei 2020

Gelukkig mogen de deuren weer geopend worden... Wél uiteraard met de nodige maatregelen: mondkapje draag ik gedurende de hele behandeling, plexiglazen plaat is aangebracht boven de werktafel als tussenschot. Er mag geen gebruik worden gemaakt van het toilet, en helaas wordt er geen drinken ingeschonken. Natuurlijk mag u wel zelf meegebrachte drank drinken. 

27 September 2020

De tweede golf Corona is aardig in opkomst nu in September... Laten we hopen dat we nog wel gewoon open mogen blijven en het niet weer naar een lockdown gaat toelopen... 

0