top of page

Verzorging van uw acrylnagels

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw acrylnagels en gellak zult u deze goed moeten verzorgen. Dit houdt in dat u de eerste 24 uur na het plaatsen van de nagels voorzichtig met de nagels moet omgaan de nagels zijn wel droog bij het verlaten van de salon maar nog niet 100% uitgehard. Dit duurt ongeveer 24 uur. Stoten in de eerste 24 uur kan loslating van de acrylagel veroorzaken.

Ook moeten de nagelriemen goed verzorgd worden met nagelriemolie. Doe dit minimaal 1 maal per dag om uw nagelriemen te verzorgen maar ook zeker om uw acrylnagels soepel te houden. U heeft ook alleen recht op garantie bij gebruik van nagelriemolie en bij normaal gebruik van de nagels, Pink nagelriemolie is bij mij te verkrijgen voor 7,50 euro.

Draag bij het werken in de tuin en met gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen ook altijd handschoenen! U kunt uw acrylnagels gewoon lakken mits u gebruik maakt van een nagellakremover zonder aceton. Draag uw acrylnagels als sieraden, en gebruik ze niet als gereedschap, kortom, doe met uw acrylnagels niet wat u ook niet met uw natuurlijke nagels zou doen.

Haal uw acryl of gelfx nagels er niet zelf af maar laat deze in de nagelstudio professioneel verwijderen. Dit om beschadiging van uw natuurlijke nagel te voorkomen.

bottom of page