Nagelstudio Marina

Uw handen zijn uw visitekaartje

Reviews

4 januari 2015, door Lisette: Kom graag bij Marina! Heel gastvrij en geen moeite te veel. Ga altijd weer blij met mooie nagels de deur uit. Het is altijd even een momentje voor mezelf! Heerlijk!

17 april 2015, door Kiliana: Vanavond voor het eerst mijn nagels laten doen bij Marina! Blij mee! Ook een mooie salon en erg goed ontvangen!

19 juli 2015, door Mariska: Heerlijke manicure gehad en nagels mooi gelakt. Marina is een vakvrouw.

28 september 2015, door Naomie: Blij met mijn nagels, écht een aanrader!

14 januari 2016, door Anne: Supermooie kleuren gellak, ben zo blij dat ik hiermee begonnen ben, scheelt mijzelf veel tijd en moeite. Daarbij is het even een ontspannen en gezellig uurtje voor mijzelf.

24 juni 2016, door Marjolein: Het was heerlijk ontspannen en ook nog heel gezellig. Resultaat mooie nagels met de gellak :-) helemaal TOP!!


30 augustus 2016, door Mariëlle: Vanavond gezellig met mijn moeder en zusje onze nagels laten doen. Het was super gezellig, Marina nam overal de tijd voor en is heel gastvrij. We zijn allemaal tevreden met het eindresultaat. Donderdag op mijn bruiloft ga ik zeker nog meer stralen door mijn mooie nagels...


25 juli 2017, door Sabine. Wat heeft Marina veel gellak kleuren en wat blijft het mooi glanzen! Ik heb het idee dat mijn nagels al veel sterker zijn dan daarvoor...


17 september 2017 door Joeki: Elke keer weet Marina weer iets moois van mijn nagels te maken. Het is altijd gezellig en we hebben een hoop lol. Een échte aanrader!


11 oktober 2018 door Marina (niet ikzelf, maar naamgenootje): Vandaag mijn nagels laten doen. Na een vervelende ervaring bij een andere "salon" wist Marina mij snel op mijn gemak te stellen. En ze heeft super mooie acryl nagels gecreëerd. Dank je en tot de volgende keer. 


25 april 2019 door Jessica: Ik ben nu twee keer geweest en wat een fijne ervaring! Mooie nagels, zo lang als ik ze zelf wil en je kan gewoon je wensen aangeven, Marina fixt het! Top!